Kredit.nu » Kortutgivare

Marginalen Bank

Marginalen Bank är en mindre svensk bank som utöver kreditkort och bankkort även erbjuder andra tjänster som sparkonton med ränta, privatlån utan säkerhet, bolån samt försäkringar. Marginalen har både banktjänster för företagare och privatpersoner. Här kan du läsa mer om Marginalens kreditkort och vad som skiljer dem åt.

Alla kort från Marginalen Bank

★★★★★
Ingen årsavgift första året!

Kort med försäkringar & bonuspoäng

Resekort med omfattande reseförsäkring med avbokningsskydd, bonus på alla kortköp och stöd för flera olika e-plånböcker. Marginalen bjuder just nu på första årsavgiften!

Fördelar

  • Flera försäkringar ingår
  • Ingen avgift första tre månaderna
  • Samla bonus på alla kortköp
★★★★☆
Just nu 0 kr årsavgift första året!

Marginalen Gold

Kreditkort med många försäkringar som reseförsäkring, allriskförsäkring, tanka fel-försäkring och nyckelförsäkring. Du behöver inte betala någon årsavgift första året.

Fördelar

  • Många försäkringar ingår
  • Första året kostnadsfritt (0 kr)
  • Två betalningsfria månader per år

Vilka kreditkort ger Marginalen Bank ut?

Marginalen är kortutgivare av ett bankkort och två betalkort. Här kan du jämföra korten och läsa om likheter och skillnader:

Marginalen Bankkort: Detta är ett bankkort kopplat till ditt bankkonto hos Marginalen. Du kan använda det för att ta ut pengar i automater och betala i butiker både i Sverige och utomlands. Kortet har ingen årsavgift. För bankkortet behövs ingen UC.

Marginalen Traveller: Detta är ett kreditkort som är särskilt anpassat för resor. Kortet är ett av få kreditkort utan valutapåslag vid köp utomlands och ger dig tillgång till reseförsäkring. Dessutom kan du samla poäng på alla dina köp som kan användas för att boka resor och upplevelser.

Marginalen Gold: Detta är ett kreditkort som ger dig tillgång till en rad förmåner, inklusive reseförsäkring, avbeställningsskydd och tillgång till flygplatsernas lounger. Kortet ger dig också möjlighet att samla poäng på alla dina köp, något som kan användas för att boka resor och upplevelser.