Refunder Pay ändrar sin cashback

Refunder Pay, ett kreditkort som ges ut av DNB Bank i samarbete med cashbacksidan Refunder.se har nyligen meddelat en förändring i sin cashback-struktur. Tidigare erbjöd Refunder Pay en generell cashback på 1 % för alla köp, men från och med den 1 juli 2023 har detta ändrats.

Refunder Pay ändrar sin cashback

Endast hög cashback via Refunder.se

Nu får du istället 2 % cashback när du betalar dina onlineköp med Refunder Pay via cashbacksajten Refunder.se. Men när du handlar med Refunder Pay på andra platser får du nu 1 % cashback vid köp i livsmedelsbutiker, på restauranger och på köp över 20 000 kr, och 0,5% cashback på övriga köp.

Dessutom finns det nu en cashbackgräns på kortet: upp till 1 % av din kreditgräns per månad (dock ingen gräns på köp via Refunder.se).

Många får nu mindre cashback

För många användare kan denna förändring innebära en minskning i den totala återbäringen de får från sina köp. Speciellt för dem som ofta använder sitt Refunder Pay-kort för köp utanför Refunder.se:s sajt.

Det är viktigt att notera att cashback inte ges på kontantuttag, bilköp och speltransaktioner. Cashbacken samlas på ditt kostnadsfria medlemskonto hos Refunder.se och kan sedan föras över till valfritt bankkonto så snart du når upp till 100 kr i cashback.

Läs mer om hur kreditkort med cashback fungerar här och se vilka cashbackkort som fått bäst betyg.

Foto av författare
Den här artikeln är skriven av Henrik Mårtensson
Henrik är en skribent på Kredit.nu med ett stort intresse för privatekonomi. Han har studerat ekonomi på universitetet och har tidigare jobbat som ekonomiassistent på en mindre nischbank samt med marknadsföring. Henrik hoppas att hans artiklar och tips kan hjälpa besökare att ta smartare ekonomiska beslut.

Lämna en kommentar